PREDANÉ - REZERVOVANÁ!!! Záhrada s chatkou v záhradkárskej oblasti 353m2,Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj záhradu s chatkou v záhradkárskej oblasti Halalovka s pozemkom 353m2 v Trenčíne.
Chatka má približne 11m2 a vedľa nej je altánok s posedom. Je napojená na verejný vodovod s možnosťou napojenia aj na elektrinu, avšak treba spraviť elektrické rozvody. Terén je mierne svahovitý ale upravený na pestovanie plodín, na ktorom sa nachádzajú aj ovocné stromy. WC je riešené formou latríny so septikom.
Prístupová cesta je riešená kolom dokola celej záhradkárskej oblasti a je upravená formou kamienkov. K chatke sa teda dostanete pohodlne aj autom, ale keďže cesta je úzka, je vhodná skôr na naloženie a vyloženie potrebných vecí k chatke. Zaparkovať auto si môžete pred záhradkárskou oblasťou buď z východnej alebo severnej strany.
Záhradka je usadená v tichej lokalite medzi príjemnými susedmi s možnosťou si každý večer vychutnať nádherný západ slnka.
Cena na pozemok: 29 990,- eur.
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie