PREDANÉ - Rekreačná chata s krásnou záhradou a bazénom v Novej Stráži

Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 471 m²

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj rekreačnú chatu s krásne upravenou a udržiavanou záhradou v Novej Stráži, vzdialenej pár minút autom od mesta Komárno.

Chata ponúka celkovú úžitkovú plochu 60 m2 na 2. podlažiach, zároveň je podpivničená a jej zastavaná plocha je na úrovni 30m2 + pekná veľká terasa na posedenie s rodinou a priateľmi. Dispozične pozostáva z 2 pivničných priestorov, na 1. podlaží sa nachádza izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC a na 2. podlaží je spálňa s balkónom. Chata sa predáva okrem pár osobných vecí kompletne zariadená so všetkým čo je vidieť na fotkách.

Výmera pozemku je 471 m2, ponúka množstvo zelene, rôznych okrasných stromov, jazierka, bazéna - ktorý je tiež súčasťou predajnej ceny, vonkajšej sprchy, Ide o naozaj výnimočne krásne upravenú záhradu, ktorá poskytuje či už priestor na oddych, relax alebo záhradkárčenie. Na pozemku a do chaty je zavedená elektrina, vodu zabezpečuje studňa, avšak v tejto chatovej oblasti sa realizuje aj prípojka verejného vodovodu, nakoľko v územnom pláne sú vedené tieto pozemky na možnú výstavbu rodinných domov so zastavanosťou 30% na 1+1 podlaží.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie