MAXFIN REAL -EXKLUZÍVNY predaj - Stavebný pozemok

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária MAXFIN REAL, ktorá má celkovo 79 realitných ponúk.
MAXFIN REAL
1,- €/m2
Typ: stavebný pozemok
Okres: Nitra
Obec: Jelšovce
Realitný maklér:
0911235886
Ing. Renáta Kučerková
renata.kucerkova@maxfinreal.sk

Ponúkame Vám na predaj pekný stavebný pozemok s romantickým nádychom, v Jelšovciach, a to len 10 km od krajského mesta Nitry, do ktorého je prístup vynikajúci a rýchly. Je vhodný na stavbu aj dvoch rodinných domov..., pre rýchle bývanie napr. populárneho Drevodomu, ktorý Vám vieme súčasne zabezpečiť. Vynikajúca poloha a SKVELÁ INVESTÍCIA do budúcnosti ! Je k dispozícii ihneď a BEZ TIARCH.
Celková rozloha zväčša rovinatého pozemku je 1733 m2. Jeho dostatočná dĺžka umožňuje v priestore rozmiestniť všetky ďalšie potrebné objekty na tiché a pohodlné bývanie v modernom duchu.
K dispozícii sú všetky IS, na pozemku je zapojená elektrika, dovedený plyn, prípojka na kanalizáciu a pri pozemku aj verejný vodovod. Na pozemku je vŕtaná studňa a starší rodinný dom, ktorý je určený na zbúranie. Vstup na pozemok je veľmi pohodlný, priamo z hlavnej cesty, od Nitry/Topoľčian.
Tento slnečný pozemok je z troch strán oplotený a smerom na západnú stranu je možné si ho rozšíriť dokúpením(cena dohodou) ďalšej časti, resp. celej parcely, podľa dohody. VÝHODY pozemku: 1. slnečný, v zadnej časti úplne tiché prostredie, oplotený, Intravilán
2. komplexná občianska vybavenosť- škola, škôlka, detské ihriská, oproti Zelený športový areál a ihrisko, pošta, potraviny, reštaurácie, napr. obľúbená Pálenica Jelšovce a iné.
3. pohodlný prístup do Nitry a Topoľčian, blízko medzimestská zastávka autobusu a vlaku,
4. rýchle napojenie sa na severný obchvat mesta Nitry a diaľnicu R1 do BA/BB
5. neďaleko rieka Nitra s vodným dielom Jelšovce, krásne výhľady do okolia, možnosť turistiky, cykloturistiky a iné. Cena dohodou. V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Kontakt: Ing. Renáta Kučerková +421 911 235 886.
Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie