Predaj pozemku 660 m2, Ružomberok

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
55 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Ružomberok
Obec: Ružomberok
Plocha: 660 m²
Realitný maklér:
Martin Škvarka
0910909730

Na predaj pozemok Ružomberok, Liptovská Štiavnica (660 m2)

Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Liptovská Štiavnica v pokojnej a tichej lokalite, nachádzajúcej sa 4 km od Ružomberka a 22 km od Dolného Kubína.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Liptovská Štiavnica (Ružomberok) Dispozícia: priestranný pozemok 14-17 m x 42 m, 660 m2 (mierny svah, prevýšenie 2 m Pozemok: Vlastníctvo: osobné Pozemok slnečný. Možná zastavanosť: 30 %

POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s rozlohou 660 m2 s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, kaštieľ, autoservis, drevenice... Obec Liptovská Štiavnica je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na prenájom dvoch bytových jednotiek, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chalupy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie