ZNÍŽENÁ CENA: 2i byt na Fončorde - 51,5 m2, Banská Bystrica - Internátna ulica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
129 900 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 51 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

HĽADÁTE BYT S NÍZKYMI NÁKLADMI NA BÝVANIE ALEBO BYT PRE PASÍVNY PRÍJEM A INVESTÍCIU?
....POTOM AKURÁTNY BYT NA INTERNÁTNEJ JE TU!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zrekonšturovaný, 2 izbový byt s loggiou v centrálnej časti sídliska Fončorda v Banskej Bystrici.

PREDMET PONUKY
Čiastočne zrekonštruovaný, severovýchodne orientovaný 2 izbový byt s loggiou, situovaný na 1. poschodí zrekonštruovaného štvorposchodového bytového domu s výťahom a vlastnou kotolňou. Rekonštrukcia bytového domu prebehla postupne, v rokoch 2008 - 2015 (zateplenie fasády, výmena okien a vstupných dverí v spoločných priestoroch, výmena strechy a výťahu, stúpacích rozvodov a i.).
Čiastočná rekonštrukcia bytu prebehla postupne v rozsahu:
- výmena okien za plastové s izolačným dvojsklom a výmena vstupných dverí za bezpečnostné (2009),
- rekonštrukcia kúpeľne vrátane výmeny sanity (2019).
Inak je byt v pôvodnom, zachovalom a udržiavanom stave, s priestrannými, priechodnými izbami. Interiérové dvere sú presklené, podlahy z PVC, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (pračka, sporák).

Mesačné náklady na prevádzku bytu sú 154 Eur mesačne.

DISPOZÍCIA
1. poschodie: vstupná predsieň spojená s kuchyňou, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba, spálňa, loggia (spolu 51,50 m2).

LOKALITA
Bytový dom, v ktorom je byt umiestnený, sa nachádza v na sídlisku Fončorda, v jeho centrálnej časti, na Internátnej ulici, ktorá je vzdialená do 5 -10 minút pešej chôdze, cesty autom alebo MHD od centra Banskej Bystrice, väčších športových, nákupných, kultúrno-spoločenských a vzdelávacích centier, zdravotníckych služieb, bánk, úradov a i.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Byt je vynikajúcou príležitosťou pre investíciu a následný prenájom. Je ideálny pre prekleňovacie obdobie života alebo bývanie v B. Bystrici motivované pracovnými, či vzdelávacími aktivitami v krajskom meste pre jednotlivca, páry, mladé rodiny, či študentov (byt nemá pivnicu, okná a loggia sú chránené dekoratívnymi mrežami, bytový dom pôvodne slúžil ako Dom stavbárov). Rovnako je vhodný pre trvalé bývanie bez nutnosti väčších investícií do jeho obnovy. Výhodou bytu sú dve priestranné izby, príjemné parkové prostredie pod oknami, nízke náklady na prevádzku bytu (154 Eur vrátane nákladov na internet, TV, elektrinu) a výborná dostupnosť do centra mesta a k službám. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou bez jeho finančného zaťaženia. Pozitívom bytu je parkový charakter bytového domu a zeleň vysadená priamo pod oknami bytu.

CENA:
129 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

https://profilmaklera.sk/bc-monika-benkova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie