Predaj komerčného objektu 812 m2, Pružina

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
860 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Považská Bystrica
Obec: Pružina
Plocha: 7423 m²
Realitný maklér:
Rudolf Sádecký
0911584907

Realitná kancelária RE/MAX EXTRA ponúka na predaj zabehnuté lukratívne rekreačné zariadenie v obci Priedhorie, nachádzajúce sa v malebnej doline ,v chránenej prírodnej oblasti , na rozhraní Strážovských a Súľovských vrchov vo výške približne 550 m.n.m..

V okolí rekreačného strediska je množstvo príležitostí na cykloturistiku i pešiu turistiku. Tiež možnosť výletov do rázovitej obce Čičmany, návštevy ručne vyrezávaného betlehema v Rajeckej Lesnej , Manínskej tiesňavy, ale aj možnosť návštevy termálneho kúpaliska v Rajci a celoročne možnosti výletov do termálnych kúpeľov v Rajeckých Tepliciach.

V krásnom prírodnom prostredí je možnosť ubytovania v stredisku s kapacitou 55 lôžok. Možnosť pre usporiadanie spoločenských a firemných akcií s kapacitou až 100 osôb s prípravou jedál vo vlastnej moderne vybavenej kuchyni

Rekreačné zariadenie Priedhorie s bezbarierovým vstupom svojou polohou, vybavením a poskytovanými službami je mimoriadne vhodné pre:
•Školy v prírode a školské výlety
•Detské letné tábory
•Športové sústredenia
•Firemné akcie
•Rodinné akcie
•Svadby

Murovaná konštrukcia ,plastové okná i vchodové dvere, protipožiarne interiérové dvere, vykurovanie plynové ,stredisko je napojené na verejný vodovod, kanalizáciu elektrickú sieť 230/400V

Celkové plocha nehnuteľnosti je 7423 m2, pričom zastavaná plocha je 812m2. Možnosť dobudovania niekoľkých samostatných ubytovacích jednotiek.

Zariadenie je v osobnom vlastníctve , je plne funkčné a celoročne v prevádzke.


Vhodné aj ako zariadenie pre seniorov prípadne investičná príležitosť .

Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Cena a bližšie informácie v RK 0911 584 907.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie