PREDANÉ - Predaj domu 165 m2, Tomášov

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Tomášov

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj podpivničený 5-izbový poschodový rodinný dom 165m2 na pozemku 800m2 v tichej zastavanej časti, v obci Tomášov okres Senec, len 23 min od Bratislavy po R7
a D4(27km).
Možnosť postupného financovania podľa dohody s predávajúcim.

Rodinný dom sa nachádza v obci Tomášov, s rýchlym napojením do Bratislavy.V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a množstvo príležitostí na využitie voľného času i športových aktivít (obchody, služby, pošta, škola, škôlky, dostupnosť SAD).
Dom bol skolaudovaný v roku 1986. Zastavaná plocha domu s terasou: 90 m2 na pozemku 800m2 Úžitková plocha spolu: 165m2
Podkrovie: 80m2
Prízemie: 85m2
Pivnica s garážou: 80 m2 z toho garáž 20m2
Okrasná záhrada s altánkom, úžitková záhrada s ovocnými stromami.

Dispozícia:
Prízemie: vstupná loggia, zádverie, predsieň, schodisková hala, obývačka, izba s výstupom na loggiu, kuchyňa s jedálňou, špajza, kúpeľňa, samostatná toaleta.
Poschodie: schodisko, hala, 3 izby, loggia z každej izby, miestnosť pre malú kúpeľňu a toaletu.
Pivnica: schodisko, garáž, technická časť, ďalšie miestnosti pre uskladnenie, alebo dielňu.

K domu prislúcha parkovacie státie vo dvore, vedľa domu pre 4 autá. V zadnej časti pozemku je hospodárska časť (pre chov zvierat) a zatrávnená záhrada s ovocnými stromami. Klasická závlaha na celom pozemku z vlastnej vŕtanej studne.

Rodinný dom sa predáva podla dohody nezariadený, alebo čiastočne zariadený, čiastočná rekonštrukcia: podlahy, plastové okna, vchodové, strecha, pôvodný stav: kúpeľňa, kuchyňa, podlahy.

Technický popis domu: Rodinný dom je postavený z tehál, obvodové steny 40 cm, strecha pálená. Vonkajšia omietka brizolit. Plastové okná s izolačným dvojsklom, vnútornými žalúziami.
Vchodové dvere – plastové presklené, interiérové dvere drevená dýha aj zárubne (pôvodné).
Podlaha – na prízemí v izbách laminátové parkety kombinované keramickou dlažbou , na poschodí koberce.Kúrenie – plynovým kotlom, alebo kotlom na tuhe palivo (drevo; uhlie), nezávisle oboma spôsobmi, s radiátormi v izbách. Teplá úžitková voda zabezpečená elektrickým bojlerom (80 l).
Ostatné vybavenie domu: TV satelit, internet DSL, možnosťou pripojenia na opticky kábel.

Výhody tohto domu a lokalita: možná rekonštrukcia podla vlastnej predstavy, výborná lokalita, pokojné miesto na rodinné bývanie.

IS : verejný vodovod a kanalizácia, elektrika , plynová prípojka, vlastná studňa.

Mesačné prevádzkové náklady: plyn 140 EUR (pri využití kotla na tuhe palivo sa tato položka výrazne zníži), elektrika 60 EUR, vlastná studňa napojením na vonkajšiu závlahu, ako aj na samotný dom, pre trojčlennú rodinu. poznámka: plyn sa využíva na varenie a kúrenie.

Cena domu je vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX. V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.

V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie