PREDANÉ - Predaj domu 121 m2, Kráľovičove Kračany

NOVINKA 3D
https://my.matterport.com/show/?m=tT4wf5HJ77Y


Túžite po kľudnom živote na vidieku a zároveň bývanie na skok od hlavného mesta? Rýchle napojenie (len 5 minút) na hlavnú rýchlostnú komunikáciu R7 uľahčia budúcim klientom cestovanie a finančné prostriedky.(25 minút od Bratislavy a 5 km od Dunajskej Stredy)

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom s terasou a veľkým pozemkom v tichej ulici v obci Lesné Kračany. Dom sa nachádza v novovybudovanej časti, mimo rušnej komunikácie, prevážne s mladými rodinami.

Zastavaná plocha: 157 m2
Úžitková plocha: 121 m2
Rozloha pozemku: 579 m2
Parkovacie státie: 2 státia vo vnútri a dve státia pred domom.

Dom bol skolaudovaný v roku 2020. Postavený je z tehál Porotherm a tepelnej izolácie. V celom dome je plávajúca podlaha, v kuchyni a v kúpeľni je dlažba. Všetky okná sú plastové, ako aj vstupné dvere. V celom dome je podlahové kúrenie.

Dom sa predáva čiastočne zariadený (kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi, vstavané skrine, sedacia súprava a ostatné zariadenie po dohode s majiteľom.

DISPOZÍCIA DOMU:
- kuchyňa s obývacou izbou (33,40m2)
- spálňa (12,00m2)
- izba (10,50m2)
- detská izba (12,70m2)
- kúpeľňa s toaletou (8,00m2)
- samostatná toaleta
- komora
- technická miestnosť
- veľká terasa (26,00m2)

Mesnačné náklady: 240€ + internet

V obci je zavedená optický internet.

Občianská vybavenosť:

V obci Lesné Kračany sa nachádza materská škola, pošta, predajňa potravín. V blízkom meste Dunajská Streda je kompletná občianska vybavenosť, čiže materské školy, základné školy, stredné školy a gymnázium. V meste je nemocnica a množstvo odborných lekárov. Pre kultúrne a športové vyžitie je v Dunajskej Strede veľká možnosť vyžitia. V prípade obchodov je blízka dostupnosť mesta Gyor a Budapešť. V obci pravidelných intervaloch premáva medzimestká doprava.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie