PREDANÉ - Predaj pozemku 514 m2, Podhájska

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nové Zámky
Obec: Podhájska
Plocha: 514 m²

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok na Senčianskej ulici v obci Podhájska, katastrálne územie Svätuša, okres Nové Zámky. Rovinatá a vyčistená parcela s celkovou výmerou 514 m² a rozmermi cca 14,6 m x 35 m je bezproblémovo prístupná z obecnej asfaltovej komunikácie. Nachádza sa v blízkosti predajne potravín, letného kina a kaviarne, na jej okraji preteká Trávnický potok. Pred pozemkom sa nachádzajú všetky inžinierske siete okrem kanalizácie, vďaka čomu je možné začať s výstavbou rodinného domu či rekreačnej chaty už v krátkodobom časovom horizonte.
Ponuka je však vhodná aj na iné využitie – na podnikanie, výstavbu nabíjacej stanice pre elektromobily, prenájom plochy (napríklad parkovanie karavanov počas letnej turistickej sezóny), ako záhrada, či investícia s veľkým potenciálom do budúcna.

Obec Podhájska je známa a navštevovaná turistami zo Slovenska aj zahraničia najmä kvôli termálnemu kúpalisku. Od roku 1973, kedy bol navŕtaný v hĺbke 1900 m geotermálny prameň, vyrástol tu komplex s celoročnou prevádzkou. Vďaka teplote vody až 80 ºC a jej unikátnemu zloženiu, ktoré je obsahom minerálnych látok porovnateľné s vodou z Mŕtveho mora, je možné termálne kúpalisko využívať počas celého roka. To má podstatný význam pre vysoké využitie ubytovacích kapacít v obci a jej blízkom okolí. V súčasnosti sa v areáli nachádza 9 bazénov a množstvo vodných atrakcií vo vnútornom aj vonkajšom prostredí, ktoré dopĺňa moderný relaxačno-rekondičný komplex so službami ako masáže, vodoliečba, elektroliečba, sauna – suchá, mokrá, fitness, solárium, kaderníctvo, kozmetika, gastronomické služby a ďalšie.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy, má jediného vlastníka a je ihneď voľná. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra: Mgr. Peter Frančík 0948 781 211.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie