PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 81 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 81 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ 3 izb. byt v 12 ročnom tehlovom dome na Krajnej ul. v Bratislave - Ružinove, v príjemnej a tichej lokalite.

Byt má rozlohu 77 m2 + terasa 4 m2 a nachádza sa na 1. posch. z 3. K bytu patrí aj pivnica v suteréne bytového domu s rozlohou 3 m2 a k dispozícii je aj spoločný priestor na bicykle.

Dispozícia bytu:
Vstupná chodba s množstvom úložného priestoru vo vstavaných skriniach, kúpeľňa s vaňou, spálňa, samostatné WC s bidetom a umývadlom, špajza, priestranná obývacia izba so vstupom na terasu a malú predzáhradku, detská izba, samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou.

Vybavenie bytu: plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vonkajšie rolety, laminátová podlaha v spálni, celoplošný koberec v obývacej izbe a detskej izbe, v ostatných priestoroch je dlažba, kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi, bezpečnostné dvere, klimatizácia v spálni a v jedálenskej časti umiestnená v smere do obývacej izby, vstavané skrine v chodbe a v spálni.
Nábytok, ktorý je na fotografiách je v cene bytu.

Mesačné náklady: 203 EUR správca/4 osoby + elektrina

Výborná lokalita pre rodinu s deťmi s kompletnou občianskou vybavenosťou a blízkou dostupnosťou MŠ, ZŠ, nákupné centrá, Lidl. V uzavretom areáli je pre obyvateľov bytového domu k dispozícii detské a workoutové ihrisko. Pred bytovým domom je parkovisko pre majiteľov bytov aj pre návštevy.

K bytu je možné dokúpiť garážové státie v podzemnej garáži za 20 tis. EUR.

Dohodnite si obhliadku a zistíte, že ste našli nový domov pre svoju rodinu.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie