PREDANÉ - Predaj domu 180 m2, Plavecký Štvrtok

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v Plaveckom Štvrtku s možnosťou prerobenia na 6-izbový. Úžitková plocha domu je 180 m2 a pozemok má výmeru 1814 m2.
Pôvodný dom bol postavený v 50-tych rokoch a v roku 1995 bola vykonaná prístavba s kompletnou rekonštrukciou pôvodného domu.

DISPOZÍCIA:
Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne čiastočne spojenej s obývacou izbou (40 m2) ktorú je možné rozdeliť na dve izby, každú so samostatným vstupom. Na prízemí sa ďalej nachádzajú dve izby z toho jedna s výstupom na terasu a kúpeľňa spojená s toaletou. Vrchné poschodie tvorí jeden veľký dominantný obývateľný priestor s krbom. V prípade potreby je možné ho rozdeliť na ďalšie dve izby.

POZEMOK:
Na pozemku sa nachádza garáž, prekrytý bazén vyhrievaný tepelným čerpadlom a prístavby vhodné na letnú kuchynku, dielňu či skladové priestory. Záhrada je bohatá okrasnými stromami a o závlahu sa starajú dve studne.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je zároveň hypotekárne centrum.
Naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami Vám rada pomôže a vysvetlí sa zorientovať v oblasti financovania.

Naše služby:
-kontrola máp a LV
-preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
-kompletný právny servis
-vklady do katastra
-prepis všetkých energií
-poradenstvo pri financovaní
-poradenstvo pri predaji a prenájme nehnuteľnosti

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie