PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 48 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 48 m²

3D obhliadka na vyžiadanie u makléra.

Na základe zastupovania majiteľmi Vám ponúkame veľmi príjemný a svetlý 2izb. byt na Fedákovej ulici v Dúbravke, 4./8, výmera podľa LV 47,96m2 vrátane pivničkej kobky o výmere 1,44m2, bez balkóna (je možné používať priestory na medziposchodí), orientácia na východnú stranu do obnoveného príjemného parku so zeleňou.

Dispozičné riešenie: samostatná kuchyňa, vstup do spálne z obývačky, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a miestom na práčku, obývačka 16,91m2, spálňa 13,11m2, kuchyňa 6,81m2, chodba 6,35m2.

Stav bytu: nová moderná linka IKEA so vstavanými spotrebičmi a s dostatočne veľkým úložným priestorom a na mieru vyhotoveným pultom na stolovanie (digestor, mikrovlnná rúra, plynové horáky a elektrická rúra), plastové okná s interiérovými žalúziami, laminátové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou, nové interiérové dvere, kvalitné liatinové radiátory s digitálnymi meračmi tepla, bezpečnostné vstupné dvere do bytu.

V byte zostáva: nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, v chodbe vešiak a botník, v spálni veľká šatníková skriňa, v obývačke obývačková zostava na TV s policami.

Stav bytového domu: zateplený, nová zateplená stecha, vynovené spoločné priestory, nové vstupné dvere na čip a poštové schránky, nový moderný výťah, optický internet.
Prevádzkové náklady pre 2 osoby: 130,- eur plus elektrika
Lokalita: vyhľadávaná lokalita Dúbravky, s pešou dostupnosťou do Obchodného centra Saratov (Billa, Pepco, KIK, DM, pošta, banky, kaviarne, oprava obuvi a iné) ina Zdravotné stredisko, do škôlok i do škôl, do prírody s turistickými a cyklistickými chodníkmi (Karpaty a Devínska Kobyla). MHD (električky a autobusy) sú vo vzdialenosti cca 50m. Neďaleko sú aj moderné športoviská, tenisové kurty a bežecké dráhy.

Z Dúbravky je blízko aj na BORY Mall a do novej Nemocnice BORY, v okolí ktorej sú: Moebelix, Hornbach, Ptáček, Merkury Market, Decathlon, Kaufland a Metro.

Maklér byt odporúča lebo: - výborná lokalita, - ešte stále sa tu dá parkovať, - neďaleko je aj the British School, - byt je vhodný na vlastné bývanie, ale aj na prenájom

Teším sa na stretnutie.
K cene bude pripočítaná provízia RK vo výške 3.000,- eur.

Fotografie a videoobhliadka sú majetkom RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie