PREDANÉ - Predaj pozemku 1100 m2, Zákamenné

Typ: nezaradený priestor
Okres: Námestovo
Obec: Zákamenné
Plocha: 1100 m²

Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné(1100 m2)

Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 33x33 m, spolu cca 1100 m2 (svah) + podiel na prístupovej ceste cca 60 m2. Pozemok: Vlastníctvo: osobné
IS: Potrebné dotiahnuť elekriku, vodu.

POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada.

Cena: dohodou
V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie