PREDANÉ - Veľký 2i tehlový byt v centre Šamorína

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj veľký 2i tehlový byt v centre Šamorína.
Celková obytná plocha je 66m2, z čoho 56m2 je samotný byt a 10m2 veľká štvorcová murovaná pivnica s dvoma oknami.  Nachádza sa v malom bytovom dome na 1./2.p., pričom pod bytom je ešte prízemný byt a nad ním byt v nadstavbe.
Byt je po kompletnej rekonštrukcii (okrem interiérových dverí) vrátane elektrických rozvodov, do bytu je privedený plyn, realizované nové ústredné kúrenie, nové rozvody vody aj kanál, stierky, v časti bytu znížený sadrokartónový podhľad s bodovými svetlami, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere.
Predáva sa vrátane zabudovaného nábytku na mieru (kuchynská linka so spotrebičmi, šatníková skriňa s botníkom, zásuvné dvere do kúpeľne) a ostane aj časť ostatného nábytku. 
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby v tvare písmena L s oknom, dvoch samostatných nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a kúpeľne s rohovou vaňou spojenej s toaletou, ktorá má tiež okno. Dispozícia bytu umožňuje realizovať aj rekonštrukciu a zmeniť byt na 3 izbový. 
Pivnica k bytu sa nachádza v suteréne domu.
Byt má vlastný plynový kotol (slúži na kúrenie a ohrev vody) a zásobník na teplú vodu, čím sú a aj do budúcna budú zabezpečené nízke náklady na prevádzku. Tie sú cca 110-120€/2 osoby mesačne vrátane elektriny a všetkých poplatkov.  
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sú škola, škôlka, nákupné možnosti, zdravotné stredisko. Na SAD zastávku je to 10 min. peši. Do Bratislavy cca 20 km. Možnosť využiť nový diaľničný obchvat.
Cena tejto nehnuteľnosti je 158.900 Eur a je kompletná, zahŕňa aj províziu za sprostredkovateľský servis RK a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.
Pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie