Stavebný pozemok pre rodinný dom Orlové, Považská Bystrica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
189 900 €
Realitný maklér:
0907 689 141
Zuzana Vozárová
vozarova-ZVNC-dobrereality.sk

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj investičný pozemok ( TTP a orná pôda) V intraviláne mestskej časti Orlové, Považská Bystrica

PREDMET PONUKY
Jedná sa o južne orientovaný, rovinatý, slnečný pozemok ( TTP a orná pôda) pozostávajúci z 3 parciel o celkovej výmere 3727m2. Nachádza sa v intraviláne mestskej časti Orlové mesta Považská Bystrica v zastavanej časti a je mestom určený pre výstavbu rodinných domov. Prístupová cesta je asfaltová, poskytuje prístup k pozemku v jeho užšej časti, kde sa tak isto nachádzajú aj inžinierske siete ( voda, elektrika).
LOKALITA
Prímestská časť Orlové sa nachádza iba 4km od centra mesta Považská Bystrica.
Mesto Považská Bystrica poskytuje svojím obyvateľom plnú občiansku vybavenosť s napojením na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Žilinu, čo predstavuje rýchle a pohodlné spojenie s väčšími mestami. V meste sa nachádza niekoľko materských škol, viaceré základné a stredné školy vrátane gymnázia. Taktiež je tu nemocnica, viacero pôšt, kino, množstvo obchodov a nákupné centrum. Uspokojenie tu nájdu priaznivci kultúry, športu ale aj turistiky či rybolovu. V blízkosti mesta sa nachádzajú prírodné krasové útvary Manínska a Kostolecká tiesňava a Súľovské skaly, zrúcanina Považského hradu či rybníky v Považskej Teplej.


HODNOTENIE MAKLÉRA
Naozaj luxusný, slnečný pozemok v pokojnej časti Orlového s viacerými možnosťami využitia.

CENA
190 500,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie