PREDANÉ - REZERVOVANÉ!!! Rodinný dom s pozemkom 1410m2, Krnča - okres Topoľčany

Typ: rodinný dom
Okres: Topoľčany
Obec: Krnča

REZERVOVANÉ!!!
RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s krásnym rovinatým pozemkom s rozlohou 1410m2 v obci Krnča v okrese Topoľčany. Zastavaná plocha domu je približne 100m2. Pozemok je prevažne rovinatý s množstvom rôznych ovocných stromov. Dom je pripojený na obecnú vodu, studňu, elektrickú energiu a plyn. Odpad je odvedený do žumpy.
Čiastočne podpivničený dom je vo veľmi dobrom stave, udržiavaný a suchý. Má vymenené plastové okná. Vo vnútri bola zrekonštruovaná kuchyňa a kúpeľňa s WC. Podkrovie Vám ponúka dostatok priestoru na vybudovanie ďalších miestností.
Dispozične dom pozostáva z predsiene a chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, obývačky, kuchyne a špajze. Z kuchyne sa ďalej vstupuje do kúpeľne. Do pivnice je vstup z dvora. V pivnici sa nachádza plynový kotol a bojler na teplú vodu. V dome sa nachádzajú dva komíny, takže okrem plynového kotla môžete v obývačke vybudovať aj krb na tuhé palivo, ktorý dodá Vášmu novému bývaniu šmrnc.
V obci Krnča sa nachádza všetka dôležitá občianska vybavenosť. Je tu základná škola, potraviny COOP Jednota, Kultúrny dom, Pošta a viacero pohostinstiev. V okolí je krásna príroda s množstvom čerstvého vzduchu. Okresné mesto Topoľčany je vzdialené len 8km. Tento dom Vám tak ponúka život v tichom a kľudnom prostredí, no len na skok od veľkého mesta.
!!! 3D prehliadka domu: https://my.matterport.com/show/?m=eP84bmv3SSB
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie