PREDANÉ - Útulný 2 izbový byt na Agátovej ulici v Dúbravke

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom veľmi pekný a útulný 2izbový byt na Agátovej ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 55,5m2 s balkónom a nachádza sa na 7.poschodí v 7.podlažnom tehlovom bytovom dome s výťahom. K dispozícií je aj pivnica.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený - TV, elektrické spotrebiče, práčka. Kuchyňa je vybavená zabudovanou kombinovanou chladničkou s mrazničkou, indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu. Obývacia izba spojená s kuchyňou a vstupom na balkón. V spálni je veľký rolldoor do tvaru L.
BD sa nachádza v pokojnej lokalite Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra hl.mesta a na bratislavský obchvat.
V tesnej blízkosti sú obchody, reštaurácie, MHD zastávka a všetky služby. Byt je vhodný pre zodpovedného jednotlivca, resp. pár bez detí a bez domácich zvierat.
Mesačné nájomné je 700€ vrátane energií, KTV a internetu. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia RK vo výške mesačného nájmu. Voľný ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie