PREDANÉ - Útulný 1i byt v Novostavbe Rustica s parkingom

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj útulný 1i byt v novostavbe na Saratovskej ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 32,63 m2 + 4,8 m2 balkón a nachádza sa na 2. poschodí v polyfunkčnom tehlovom dome Rustica v centre Dúbravky. Orientovaný je na západ.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby s kuchynským kútom, kúpeľne s WC a veľkého balkóna. V izbe je položená plávajúca podlaha, na chodbe, v kúpeľni a kuchynskej časti je dlažba. V kuchyni je elektrický sporák s rúrou, chladnička s mrazničkou, dostatok úložného priestoru Vám zabezpečí roldor skriňa na chodbe a veľká šatníková skriňa v izbe. Byt sa predáva zariadený a ponúka výbornú investičnú príležitosť, stačí sa len nasťahovať a bývať. Ideálny štartovací byt pre jednotlivca, resp. pár. Náklady sú nastavené na 120€ mesačne + 20€ elektrina.
Spolu s bytom sa predáva aj parkovacie miesto v podzemnej garáži za doplatok 17 000 Eur, z ktorého je vstup do bytu "suchou nohou".
Polyfunkčný objekt Rustica je dominantná stavba v centre Dúbravky a ponúka kvalitné bývanie v obľúbenej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod domom je Billa, lekáreň, kvetinárstvo, za domom nájdete reštaurácie, výbornú zmrzlinu a pár minút pešo od domu je OD Saratov, Dom kultúry Dúbravka, MHD zastávka. V Bory Mall ste za 5 min autom.
Cena bytu je 149 000 Eur + 17 000 Eur za garážové miesto. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a takisto Vám pomôžeme aj s prepisom u správcu a dodávateľov energií (ZSE a Správca BD), náš servis je profesionálny a kompletný.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie