PREDANÉ - Exkluzívne ponúkame na predaj pozemky určené na výstavbu rodinných domov prípadne sú vhodné ako vynikajúce investíčne pozemky ,,IBV TURČIANSKE JASENO" len 7 minút od mesta Martin s exkluzívnymi výhľ

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 770 m²

Exkluzívne ponúkame na predaj pozemky určené na výstavbu rodinných domov ,,IBV TURČIANSKE JASENO" len 7 minút od mesta Martin s exkluzívnymi výhľadmi na krásnu prírodu.

,,IBV TURČIANSKE JASENO" sa nachádza na konci obce Turčianske Jaseno v časti Horné Jaseno smerom na obec Belá v ktorej sa nachádza 11-násť slnečných pozemkov, ktoré sú vhodné na výstavbu aj nízkoenergetických rodinných domov prípadne sú vhodné ako vynikajúce investíčne pozemky.

Výnimočnosť novej zóny spočíva nie len v jej umiestnení ale i v tom, že výhľad z budúcich terás rodinných domov je na okolitú scenériu a budúcim majiteľom ponúka nadštandardné bývanie neďaleko mesta Martin.

V cene pozemku sú zahrnuté inžinierske siete, ktoré budú dovedené na pozemok: voda, elektrina, opticky kábel, domový odpad, asfaltová prístupová cesta s chodnikom a verejným osvetlením.

Možnosť výberu z už rozparcelovaných pozemkov od rozlohy 770 m2 po 887 m2. Nová zóna má vydané všetky potrebné povolenia ktoré sú potrebné ku klasifikácií pozemkov na IBV a ich predaju či pripravenosť k výstavbe.

Na zverejnených fotografiách je zobrazený výhľad na okolitu scenériu, rozparcelované pozemky a posledná fotografia je aktuálny pohľad na konkrétnu zónu.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obecný úrad, pošta, potraviny, materská škola, výnimočný gotický kostol a rozširujúca sa infraštruktúra obce.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZVÝHODNENÁ CENA NA PRVÉ TRI POZEKY: 95 €/m2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bližšie informácie Vám poskytne realitný maklér Denisa Kubizňová: 0917 650 188.

Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva, prepis energií, zavkladovanie zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie