PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 3i byt 65m2 + lódžia, Kollárova, Dubnica nad Váhom

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 65m2 v Dubnici nad Váhom na ulici Kollárova. Byt sa nachádza na 11. poschodí v 11 poschodovom panelovom bytovom dome. Na dome boli vymenené plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, zvončeky, schránky, 2 veľké výťahy a zaizolovaná strecha. K bytu prislúcha ešte lódžia s rozlohou cca 2m2 a pivnica s rozlohou približne 2m2.
Na byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov v jadre, murované jadro, plastové okná, nové podlahy a mnoho iného.
Byt sa predáva čiastočne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so spotrebičmi, vstavané skrine na chodbe a v spálni. Ostatný nábytok je na dohode s majiteľmi. Môže zostať aj gauč, prípadne iné vybavenie bytu.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Z veľkej vstupnej chodby je vstup do samostatnej spálne, veľkej obývačky, do kuchyne s lódžiou, kúpeľne, WC a do priestranného šatníka. Cez obývačku sa ďalej dostanete do druhej samostatanej izby. Obývačka je orientovaná na juhovýchod. Obe izby a kuchyňa sú orientované na juhozápad, takže je byt počas celého dňa príjemný svetlý. Je tiež veľmi dobre vetrateľný. Zo všetkých miestností je prekrásny výhľad až do nekonečna.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu LIDL, BILLA, množstvo kaviarní a reštaurácií, základná škola, stredná škola, autobusové zastávky, banky a rôzne inštitúcie. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové.
!!! 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=HjqbAZCRGiF
Cena bytu: 109.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie