PREDANÉ - 4 izbový byt - Čermáň, 6.p./8.p., 84 m2, rekonštrukcia, Hlboká ulica, Nitra

Typ: štvorizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 84 m²

Ponúkame na predaj 4 izbový byt Čermáň – Nitra na Ul. Hlboká o úžitkovej ploche 84 m2. Byt je umiestnený na 6. p./8.p. panelového bytového domu.

Byt je po rekonštrukcií – výmena okien za plastové, murované bytové jadro, plávajúce podlahy, vstavané skrine v chodbe a v spálni. Nová elektroinštalácia - kuchyňa, kúpeľňa. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - indukčná varná doska, umývačka riadu 60 cm, el. rúra. Byt pozostáva zo štyroch izieb (3 spálne), obývacia izba a kuchyňa. Izby sú nepriechodné. Príslušenstvo bytu ďaľej tvorí chodba, kúpeľňa s vaňou a priestorom na práčku, samostatné WC a špajza pri kuchyni. Nechýba pivnica o rozlohe 2,5 m2 nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Bytový dom má vymenené stúpacie vedenia (voda, plyn, odpady).

Parkovacie plochy verejné pre vlastníkov bytov pred domom. Byt bez ťarchy. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávky autobusu.
Bližšie informácie o ponuke 4 izbový byt Čermáň – Nitra, ako aj o možnostiach rezervácie môžete získať na telefónnom čísle +421 917 203 203 Cena 150 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie