PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA!!! Na predaj rodinný dom v obci Košeca v pôvodnom stave

Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Košeca

RADO Reality ponúka na predaj rodinný dom v obci Košeca, okres Ilava. Dom sa nachádza na pozemku 1050 m2, na pozemku sa nachádza garáž, hospodárska budova a pivnica. Úžitková plocha je 170 m2, bol postavený v roku 1950. Nachádza sa v tichej časti obce.
Na prízemí sa nachádza priestranná vstupná chodba, 1x veľká izba, obývačka a priestranná kuchyňa. Je tu samostatná špajza, WC a kúpeľňa. Z chodbičky vedú schody do podkrovia, ktoré bolo prerobené v r. 1998 a nachádzajú sa tu 3 samostatné izby - z toho 2 komplet prerobené a 1 úplne nová. Z chodby na poschodí je výstup na terasu s pekným výhľadom na okolie. V podkroví je možnosť vybudovať ďalšiu miestnosť, na bývanie, prípadne ako odkladací priestor.
Na pozemku sa nachádza studňa (7m) a je napojená na dom. Kotol je na plyn a tuhé palivo.
Do domu sú privedené všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrina).
Dom má veľmi dobrý potenciál, je ideálny na prerobenie podľa predstáv nového majiteľa.
Obec má výbornú občiansku vybavenosť MHD, vlaková stanica, základná škola, materská škola, pošta, ihrisko, potraviny a pod.)
Dostupnosť do Trenčína – 30 km, Ilava – 3 km a výborný prístup na diaľnicu D1.
Cena domu je 175.000 €.
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel: +421 903 400 425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie