PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 54 m2, Šamorín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 54 m²

* * * ŠTÝLOVÝ 2 IZBOVÝ BYT * * *

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom nádherný štýlový 2 izbový byt v širšom centre Šamorína. Byt je ako stvorený pre klientov, ktorí vedia oceniť štýl, priestrannosť a dostupnosť.

DISPOZÍCIA BYTU:
Kompletne, moderne vybavená, priestranná kuchyňa s obývacou izbou a veľkým jedálenským stolom ponúka výstup na vzdušný balkón, orientovaný na západ. V spálni sa nachádzajú dve samostatné postele, ktoré je možné pohodlne spojiť do jednej manželskej. V izbe je veľká skriňa a pracovný stôl. Kúpeľňa ponúka vaňu, umývadlo so zrkadlom, toaletu, práčku a výhrevný radiátor. V chodbe sú príručné šatníkové skrinky.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený.

VEĽKOSŤ BYTU: 54m2

Byt je vhodný pre 2 osoby, nachádza sa v novostavbe na 3.poschodí z celkových 5. Orientácia bytu je na západ, takže je veľký balkón ako stvorený na večernú kávičku alebo vínko vo dvojici :-)

Mesto Šamorín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu všetky veľké obchodné reťazce, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky. V blízkosti bytu je vyhľadávaný komplex x-bionic, neďaleko je Dunaj s možnosťou vyžitia na bicykli, korčuliach alebo na prechádzky.

Cena prenájmu je 620€
Parkovanie je voľné

Byt je voľný ihneď

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie