PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 62 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 62 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj príjemný, 2,5 izbový byt s výborným dispozičným riešením a veľkým 11m2 balkónom - pozdĺž celého bytu, v žiadanej lokalite na Adámiho ulici v Karlovej Vsi.

Nehnuteľnosť, ktorú Vám ponúkame je, na skok kamkoľvek, či do centra mesta, či na bratislavský obchvat. Nachádza sa v "uzavretej" tichšej lokalite, s príjemným výhľadom na Bratislavu.

Bytový dom je zateplený, v bytovom dome sú vymenené stupačky, má pekné spoločné priestory a milých susedov.
Náš byt sa nachádza na 4. poschodí. :)

Dispozičné riešenie bytu je lepšie ako ideálne, na obytnej ploche 52 m2 máme 2 samostatné izby, obývaciu izbu prechodnú do kuchyne, a v kuchyni skrytú 13.komnatu - veľkorysú špajzu.
Z kuchyne je vstup na priestranný balkón o veľkosti ďaľších 11 m2, na ktorom viete využívať každučkú chvíľku pekného počasia.
Kúpeľňa je prístupná z dvoch strán - z chodby a tiež z kuchyne - je prechodná.
Toaleta má vstup z chodby.

Byt je čiastočne rekonštruovaný, má vymenené plastové okná, prerobenú kúpeľňu s vymeneným srchovým kútom. Predáva sa zariadený, až na pár osobných detailov.
Kuchynská linka je veľmi zachovalá a stále použiteľná. Celý stav nehnuteľnosti je vo výbornej kondícii, v príkladnej starostlivosti súčasnej pani majiteľky, takže ak hľadáte nové bývanie tohto typu, odporúčam vidieť.

K bytu prislúcha pivničná kopka - štandardná, latková, o veľkosti cca 1,5m.

Lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza asi netreba zvlásť predstavovať.
Adámiho ulica je súčasťou mestskej časti Karlova Ves, ale nie je to megalomanské sídlisko - ide o bytovku v pokojnej ulici tejto mestskej časti. Občianska vybavenosť je 100%tná. :)
Na skok máte kompletnú infraštrukúru a služby potrebné k spokojnému bývaniu.
Cukráreň ktorá je 3 minuty peši, Vám môže horúcou kávou s dezertom spríjemňovať voľný čas trávený v okolí vlastnej nehnuteľnosti.


Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane provízie za sprostredkovanie predaja a právneho servisu spojeného s predajom a prepisom nehnuteľnosti.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada si s Vami dohodnem spoločný termín obhliadky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie