PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA - Kompletne prerobený 3-izbový byt bez ďalších investícií

Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 84 m²

Ponúkame na predaj výnimočný 3 izbový byt s výmerou 84,03 m2 (plus dva balkóny), ktorý sa nachádza na vyvýšenom prízemí, vo vyhľadávanej lokalite JUH s bohatou občianskou vybavenosťou (v blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, supermarket a iné obchody, lekáreň aj zdravotné stredisko, posilňovňa, detské ihrisko a pod.). Chôdzou sa do centra mesta dostanete do 10 minút.

V roku 2008 bytový dom prešiel rekonštrukciou, v rámci ktorej bol zateplený a zároveň bola obnovená strecha. V roku 2017 bol v bytovom dome montovaný nový moderný výťah a menené stupačky.

Samotný byt prešiel v roku 2014 kompletnou rekonštrukciou - bolo vymurované jadro a vymenená elektroinštalácia v celom byte. Zároveň boli zabudované bezpečnostné dvere a vymenené interiérové dvere, montované plastové okná s vonkajšími žalúziami, uložená plávajúca podlaha v izbách a dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC a v predsieni. Rekonštrukciou bol byt zmenený aj dispozične, čím vznikla priestranná kuchyňa a kúpeľňa, v ktorej sa okrem vane nachádza aj sprchový kút. Toaleta stojí samostatne. Byt napriek peknej rekonštrukcii poskytuje ďalšie možnosti na prerábku podľa vkusu nového majiteľa.

V kuchyni sa nachádza na mieru robená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, el. rúra na pečenie, plynová varná doska a digestor). Z kuchyne je vstup na jeden z dvoch balkónov, ktorými byt disponuje. V jednej z izieb a v predsieni sú vstavané skrine, čo zabezpečuje v byte dostatok úložného priestoru. Výhodou bytu je aj špajza so vstupom z kuchyne, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. K bytu prislúcha pivnica.

Výhodou bytu sú: vyhľadávaná lokalita, veľkorysá výmera bytu, dva balkóny, dostatok úložného priestoru, špajza, 3 nepriechodné izby a otvorená kuchyňa, priestranná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom a v neposlednom rade kompletná rekonštrukcia bez ďalších investícií, čím sa byt stáva ideálnym k okamžitému nasťahovaniu


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie