PREDANÉ - Prenájom bytu (garsónka) 32 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: garsónka
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 32 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom garsónku na Rovniankovej ul. v Bratislave, m.č. Petržalka. Garsónka s výmerou 28 m2 + priestranná presklená loggia s výmerou 4 m2 sa nachádza na 3/12 posch.

DISPOZÍCIA BYTU: chodba s kuchynským kútom, kúpeľňa, toaleta, izba a presklená loggia

POPIS BYTU:
Byt, ako aj bytový dom, prešiel rekonštrukciou a prenajíma sa vrátane zariadenia. Kuchynský kút je vybavený elektrickou varnou doskou, rýchlovarnou kanvicou, samozrejmosťou je chladnička, vysávač a práčka. Súčasťou nájmu je vstavaná skriňa v izbe, sedačka, posteľ, konferenčný stolík, TV stolík vrátane televízora, jedálenský stôl a stoličky.

NÁJOM:
450,- eur/mesačne (z toho 130,20 eur energie, TV a internetu od UPC)

Byt je určený pre jednu dospelú osobu. Domáce zvieratká nie sú povolené. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške 450,- eur, vratný depozit vo výške 450,- eur a provízia realitnej kancelárie vo výške 450,- eur. Nájomná zmluva sa uzatvára min. na 12 mesiacov.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA:
Detailnejší prehľad o priestore a dispozičnom usporiadaní garsónky vám poskytne 3D obhliadka. Neváhajte si ju pozrieť.

LOKALITA:
V okolí bytového domu je veľmi dobrá občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádza viacero kaviarní, reštaurácií či potraviny (Kraj, Kaufland). Zdravotné stredisko s lekárňou je hneď pred bytovým domom. Parkovať je možné v bezprostrednom okolí bytového domu. V pešej dostupnosti sú k dispozícii aj nabíjacie stanice od ZSE. Autobusové zastávky sú od bytového domu len 5 min. pešo.

V prípade Vášho záujmu o ďalšie informácie alebo dohodnutie si obhliadky, ma neváhajte kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie