PREDANÉ - Predaj domu 280 m2, Jahodná

Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE na predaj príjemný a udržiavaný 5 izbový rodinný dom s garážou a 12 árovým pozemkom v dedinke Jahodná pri Dunajskej Strede.

Tehlový dom bol postavený v roku 1972. Technický stav rodinného domu je vynikajúci.
Dispozičné riešenie domu:
Celý dom je podpivníčený.
Na prízemí sa nachádza : garáž, predsieň, kuchyňa, obývačka , spáľňa, kúpeľňa , samostatná toaleta
Na poschodí sa nachádzajú : 3 izby, kúpeľňa, samostatná toaleta

Dom bol časom zrekonštruovaný (nové plastové okná, nová podlaha na terase, markíza na diaľkové ovládanie, klimatizácia, alarm, vymenené plynové rozvody)

Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - elektrovod, plynovod, vodovod. Aktuálne sa na ulici pracuje na vybudovaní kanalizácie, preto momentálne je dom odkanalizovaný do vlastnej žumpy. Voda je metská. Vykurovanie objektu zabezpečuje plynový kotoľ pomocou radiátorov.

Za rodinným domom sa nachádza hospodárska budova.

Dom sa predáva so zariadením.

Obec Jahodná sa nachádza pri severovýchodnej hranici okresu Dunajská Streda, necelých 10 km od okresného mesta. Väčšia časť obce leží na ľavom brehu Malého Dunaja, no kedže aj na pravom brehu je jeden rad domov, dalo by sa povedať, že rieka cez ňu preteká. Súčasťou chotára je niekoľko malých majerov.

Jahodná poskytuje bohaté množstvo rekreácie a vodných športov, vďaka čomu ju od konca 50-tych rokov vyhľadáva čoraz viac návštevníkov. Okolie Malého Dunaja je rajom vodných turistov , na svoje si prídu rybári a plavci. Najmä časť Malého Dunaja pod vodnými mlynmi, kde bola v 70-tych rokoch vybudovaná chatová osada, sa teší veľkej oblube. V obci sa nachádza krásny park so vzácnými drevinami, športový areál, prístavisko a požičovňa člnov.

V prípade záujmu prosím neváhajte ma kontaktovať, rada Vám poskytnem bližšie informácie ohľadne nehnuteľnosti, ako aj osobnú obhliadku rodinného domu.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

V prípade potreby ponúkame bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie