PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 85 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 85 m²

Chcete bývať v centre diania? Máte radi, keď máte všetko po ruke? A zároveň máte aj radi vysokú kvalitu? Nehľadajte ďalej, tento byt Vám splní všetky Vaše priania.

RE/MAX Vám ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásny a kompletne zariadený pôvodne 3izbový byt o výmere 85m2 na ideálnom 2. poschodí s výťahom priamo v centre mesta na Karadžičovej ulici. Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca bez domácich zvierat.

BYT
Pozrime sa na samotný byt a ihneď ho vieme nazvať viacerými prívlastkami - veľký, krásny, na mieru robený, plne vybavený, s krásnou atmosférou a dalo by sa pokračovať. Perfektná lokalita je len plusom. Tento byt už od prvého dojmu žije silnou staromestskou atmosférou, ktorú nezaprie ani jeho moderné interiérové prevedenie. Mnohé prvky v tomto byte sú robené na mieru a majitelia pri dizajnovaní interiéru využili služby architekta, aby bol byt oku lahodivý ale zároveň aj veľmi praktický. Byt prešiel zmenou dispozície a z pôvodného trojizbového bytu bol vytvorený veľký dvojizbový byt nakoľko bola spojená kuchyňa, obývačka a pracovňa do jedného veľkého open space priestoru. Výborným detailom sú aj dva balkóny, jeden väčší otočený do vnútrobloku a druhý menší otočený na hlavnú cestu. V byte je aplikovaná technológia Smart Home ovládaná tabletom pri vstupných dverách. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi najvyšších tried ako umývačka riadu, rúra na pečenie, americká chladnička s ice-makerom a indukčná varná doska. Klimatizácia v tomto byte je taktiež skvelým plusom, perfektne si môžete korigovať teplotu vnútri bytu. Byt je pripravený na nasťahovanie a stačí si doň priniesť len osobné veci.

LOKALITA
Karadžičovu netreba predstavovať. Táto ulica je jedna z najvyhľadávanejších lokalít, nie len v Starom meste, ale v celej Bratislave. Hneď pred domom je autobusová aj električková zastávka, 10 minútovou prechádzkou sa dostanete aj do obchodného centra CENTRAL alebo NIVY. V okolí sa nachádzajú aj známe reštaurácie, obchody s potravinami a drogériou. Čo sa týka celkovej občianskej vybavenosti, táto lokalita je bezkonkurenčná.

PARKOVANIE
Ulica sa nachádza v zóne spoplatneného parkovacieho systému a k bytu nie je vyhradené parkovacie státie priamo pri byte. Vieme však ponúknuť parkovacie miesto v garáži vo vzdialenosti asi 200m od vchodu do bytu za cenu 80€ mesačne, prenajatie si parkovacieho miesta nie je podmienkou.

CENA
Cena kompletného mesačného nájmu je 950€ (700€ nájom + 250€ energie,internet,KTV). Pri podpise nájomnej zmluvy sa spolu s prvým nájomným (950€) platí aj vratný depozit vo výške jedného kompletného mesačného nájmu (950€) a provízia RK vo výške ½ kompletného mesačného nájmu (475€). Pri záujme o prenajatie si parkovacieho miesta sa platí mesačné nájomné navýšené o 80€ a teda 1030€.

Tento byt si udržuje veľmi vysokú kvalitu a takáto krásna ponuka nezvykne dlho čakať na svojich nových obyvateľov. Neváhajte a dohodnite si obhliadku tohto bytu so mnou už dnes. Zavolajte mi, teším sa!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie