PREDANÉ - Predaj komerčného priestoru 109 m2, Dunajská Lužná

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj obchodný priestor na prízemí novostavby Green Village, zariadený do vysokého štandardu, s fungujúcou prevádzkou specialty kaviarne – Coffee me.

Využite podnikateľskú príležitosť, ktorú ponúka táto lokalita! Okolie kaviarne sa rozvíja rýchlym tempom bez príslušnej občianskej vybavenosti. Tento priestor je možné odkúpiť spolu s fungujúcou a zarábajúcou prevádzkou kaviarne a vybudovanou značkou Coffee me. Potenciál ale nie je obmedzený iba na kaviareň, úspešne fungovať budú aj iné formy podnikania, gastro/služby/šport, pričom prípadná úprava priestoru je veľmi nenáročná.

Obchodný priestor pozostáva z interiérovej časti (70 m2), pozemku na ktorom je vybudovaná presklená terasa (39 m2), štyroch parkovacích státi a prislúchajúcich podielov.

PRIESTOR:

Interiérovým architektom navrhnutý priestor je ladený do moderného urban štýlu s drevenými dekormi – priestor je zariadený nadčasovo a jeho univerzálny image pôsobí príjemne na široké spektrum ľudí. Priestor je možné jednoducho pretransformovať pre vašu predstavu podnikania, či už by to bolo kaderníctvo, detský kútik alebo niečo úplne iné – vnútorné zariadenie a štandard viete využiť bez väčších zásahov.

Podnikateľsky zaujímavá príležitosť je aj možnosť ponúkať reštauračné služby, ktoré sú v danej lokalite na vzostupe.

Možnosť rozšírenia priestoru – vďaka pozemku v osobnom vlastníctve, na ktorom je momentálne vybudovaná zasklená terasa je možné priestor zväčšiť o 39m2 – táto možnosť bola shválená.

ZNAČKA / KAVIAREŇ:

Veľkú pridanú hodnotu tvorí samotná značka Coffee me, ktorá funguje od roku 2019, kvalitný branding, instagram aj facebook na profesionálnej úrovni vytvorili silný základ verných klientov, ktorí si pravidelne prichádzajú vychutnať špičkovú specialty kávu. Za úvodné tri roky fungovania sa podarilo povzniesť značku Coffee me z úplne neznámeho pojmu na meno, ktoré je v okolí spájané s naozaj kvalitne pripravovanou kávou a vynikajúcim zákuskami. Kaviareň navštevujú klienti pri ceste do práce, alebo po ceste domov, mamičky ktoré, ocenia veľké ihrisko pred terasou alebo ľudia, ktorí hľadajú priestor na úrovni pre svoje stretnutie. Coffee me je obľúbené miesto pre mnohých ľudí. Dosvedčuje to aj veľký počet hodnotení s najvyššou možnou známkou. Značku môžete prevziať kompletne, alebo si ju upraviť podľa svojich požiadaviek. Kompletná stratégia podniku, administratívne procesy, registrácie, zoznamy dodávateľov, všetko je zariadené od a po z. Stačí pokračovať v rozširovaní osvety o kvalitnej specialty káve, ktorá sa stáva trendom a vždy si nájde širokú klientelu.

LOKALITA:

Obchodný priestor je súčasťou komplexu Green village – nízkopodlažná novostavba z roku 2018, ktorá sa stala domovom pre stovky rodín – pre vás to znamená slušný základ potencionálnych zákazníkov. Dostupnosť je vynikajúca vďaka zjazdu z cesty R7(1.9km / 2 min autom), alebo z Hlavnej cesty(0.1km / 1 min autom), priestor sa teda nachádza na mieste, ktorým prechádzajú tisíce áut denne. Poloha obchodného priestoru je veľmi priaznivá pre celú spádovú oblasť okolitých obcí – Šamorín, Rovinka, Dunajská Lužná, Miloslavov – aj z týchto obcí môžu byť vaši zákazníci pričom cestovať nebudú dlhšie ako 10 minút !

Napojenie R7 – 1.9km / 2 min
Hlavná – 0.2km / 1 min

Šamorín – 6.8km / 9 min
Dunajská Lužná – 1.7km / 3 min
Rovinka – 4.0km / 7 min
Miloslavov – 7.0km / 8 min
Kalinkovo – 3.2km / 4 min

Coop Supermarket – 0.1km / 1 min
Avion – 13.9km / 19 min
Letisko – 14.7km / 20 min
Centrum Bratislava – 22km / 20 min a
X-Bionics – 9km / 12 min

DISPOZÍCIA:

Priestor ponúka aj iné možnosti riešenia dispozície, rozdelenie na samostatné priestory. Vstup je umožnený z prednej časti, aj z terasy.

Rozloha interiér: 70m2
Rozloha terasa: 39.5m2

Plocha spolu: 109.5m2

Parkovacie státie: 4x 11m2

+ podiely na pozemkoch o celkovej veľkosti: 92m2

PARKOVANIE:

K priesotru prislúchajú štyri parkovacie státia, tri dodatočné parkovacie státia sú určené pre návštevníkov.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Poplatok správa: 66 EUR / mesiac

CENA PRIESTORU A POZEMKU:

299 900 EUR

+ 20 000 EUR – zariadenie „kaviareň“

CENA PARKOVACIE STÁTIE:

12 000 EUR / 1 státie

Za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Všetky poplatky sú zahrnuté v cene.

Odporúčam vidieť.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie