PREDANÉ - Predaj chaty 110 m2, Veľké Pole

Typ: nezaradený priestor
Okres: Žarnovica
Obec:

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj chatu v obci Veľké Pole, ktorá je vzdialená od okresného mesta Žarnovica 15 km. Obec sa nachádza v malebnom podhorskom prostredí chránenej krajinnej oblasti Ponitrie.
Pozemok s celkovou výmerou 398 m2 sa nachádza v extraviláne obce, v chatovej oblasti. Stavba bola postavená v rokoch 1991-1993 z kvádra a tehly. Je v pôvodnom, ale zachovalom stave, bez známok vlhnutia a statického poškodenia, k prípadnej rekonštrukcii.
Samotná chata je 3-podlažná. Na prízemí sa nachádza garáž (v súčasnosti vstupná hala) a jedna miestnosť využiteľná na posedenie. Prvé poschodie tvorí obývačka, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a balkónik s výhľadom na okolitú krajinu. V podkroví sa nachádzajú ešte 4 izby.
Pri chate sa nachádza priestranný prístrešok určený na príjemné posedenia a menšia murovaná miestnosť s odkladacím priestorom na náradie a zároveň je tu aj kopaná studňa.
V chalupe je zavedená elektrina, voda z vlastnej studne a plyn prostredníctvom propán-butánovej bomby. Radiátorové kúrenie zabezpečuje kotol na tuhé palivo. V prípade potreby je možné využiť aj kúrenie v krbe, ktorý sa nachádza v obývačke. Odpad je riešený žumpou.
Výhodou tejto ponuky je krásne prostredie, polosamota v lese a slnečná juhozápadná orientácia. Prístup je možný po obecnej nespevnenej ceste, ktorú využívajú všetci majitelia priľahlých chatiek.
Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou. Priľahlé lesy sú využiteľné na turistiku, hubárčenie, v širšom okolí je rekreačné stredisko Vyhne, hrad Revište, lyžiarske stredisko Ostrý Grúň.
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie