PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 118 m2, Nitra

Typ: štvorizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 118 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj kompletne a precízne zrekonštruovaný 4-izb. byt v Nitre, pod Kalváriou. Byt má veľkorysú rozlohu 100 m2 plus k bytu patrí pivnica a garáž, spolu ďalších 18 m2. Nachádza sa na 1/3 poschodí tehlového bytového domu na Wilsonovom nábreží, ktorý bol odovzdaný do užívania v sedemdesiatych rokoch. Bytový dom bol čiastočne obnovený, bol menený elektronický vrátnik, rozvody kanalizácie, predminulý rok bola izolovaná strecha. Vzhľadom na konštrukciu dom nie je zateplený, nemá výťah. K bytu prináleží vlastná garáž umiestnená priamo pod bytom, takže z auta sa dostanete do bytu len cez chodbu. V prípade potreby je dostatok parkovacích miest aj pred domom. Orientácia bytu je na dve strany - východ a západ.

Samotný byt pozostáva zo štyroch izieb, samostatnej kuchyne, komory a kúpeľne. Byt bol komplexne rekonštruovaný v roku 2010, v rámci rekonštrukcie bol dispozične mierne pozmenený - bola zväčšená kúpeľňa a kuchyňa. V byte boli kompletne vymenené rozvody - elektriny a vody, v byte je zriadený optický kábel, radiátorové kúrenie bolo nahradené teplovodným podlahovým vykurovaním s vlastným plynovým kotlom Wiesmann, ktorý je pravidelne servisovaný. Okná boli menené za plastové značky Rehau Geneo s izolačným trojsklom. V kúpeľni bola vybudovaná rohová vaňa, sprchový kút. Byt bol kompletne vystierkovaný. Vstupné dvere do bytu sú značky ADLO Aduo so zvýšenou protipožiarnou odolnosťou (bezpečnostná trieda 3). Podlahy v chodbe, kuchyni, v kúpeľni sú pokryté keramickou dlažbou, v izbách je položená plávajúca podlaha.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza vľavo do spálne (16 m2), ktorá je priechodná. Zo spálne sa ďalej prechádza do pracovne (17 m2), z chodby do prava sa nachádza detská izba (12 m2). Ďalej vpravo sa nachádza kuchyňa (11,7 m2) so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou). Z kuchyne sa vchádza do priestrannej komory, v ktorej je plynový kotol (3,1 m2). Z chodby do ľava je umiestnená priestranná obývacia izba (24,3 m2), z ktorej sa vychádza na balkón a rovno z chodby sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou a sprchovým kútom (8,7 m2). Súčasťou kúpeľne je aj toaleta. Celkové prevádzkové náklady bytu sú spolu 199 EUR. Byt je nezariadený, v prezentácii boli použité vizualizačné fotografie.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nitry pri rieke. Ide o kľudné komunitné bývanie s možnosťami športového vyžitia na neďalekej hrádzi, ktorou viete ísť bicyklom vďaka vybudovaným cyklistickým chodníkom, prípadne si viete po hrádzi zabehať alebo využiť kolieskové korčule. Priestor pri dome ponúka možnosti komunitného záhradkárčenia.
Lokalita sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou, neďaleko domu sa nachádzajú potraviny, do 10 min. sa nachádzajú školy, škôlky, nemocnica, nákupné centrá. Linka MHD č. 25 Vás z blízkej zastávky odvezie cez mesto až na Zobor.

Viac informácií k ponúkanej nehnuteľnosti nájdete na stránke: https://igorkliman.sk/pod-kalvariou.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie