PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 85 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 85 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt v meste Nitra na ulici Čajkovského, na sídlisku Klokočina.
Byt o výmere 85 m2 má prestrešený balkón, nachádza sa na 7. poschodí/7 v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s vymenenou strechou, vchodovými dverami, elektrickým vrátnikom, schránkami ...
Dispozične pozostáva: vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, kuchyňa s elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, špajza, balkón, latková pivnica.
Byt má plastové okná s tieniacimi roletkami, stierky, murované zrekonštruované jadro, v kúpeľni a na WC je keramická dlažba, v ostatných miestnostiach je plávajúca podlaha, v detskej izbe je linoleum, vstupné dvere sú bezpečnostné. V spálni a na chodbe je vstavaná skriňa, pri rekonštrukcii jadra sa menila i jeho elektroinštalácia, menené boli aj interiérové dvere a stupačky.
V blízkosti bytového domu sa nachádza občianska vybavenosť – medicínske centrum, poliklinika, školy, škôlky, nákupné centrá Kaufland, Lidl, Billa, zastávka MHD, detské ihriská ...
Byt je bez tiarch.
Na nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie