PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 84 m2,

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha: 84 m²

Realitná kancelária REMAX Vám EXKLUSÍVNE ponúka na predaj zariadený 3-izbový byt v prestížnom turistickom rezidenčnom komplexe, len 4 min. na pešo od mora.
BYT ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: Mamsha Road s promenádou pri Červenom mori
Dispozícia: 3 – izbový byt s loggiou
Úžitková plocha bytu: 84 m2
Zariadenie: áno
Klimatizácia: áno
Poschodie: 3
Stav: zrekonštruovaný, veľmi dobrý
POPIS BYTU:
Vstupná chodba, 2x samostatná izba, kuchyňa s obývacou časťou , kúpeľňa s WC, loggia.
Byt je vo veľmi dobrom stave a predáva sa zariadený. V celom byte je keramická dlažba. Zariadenie bytu pozostáva z kuchynskej linky s barovým pultom kompletne vybavenej spotrebičmi ako napr: chladnička, mikrovlnka atď. Obývacia časť je kompletne zariadená sedacou súpravou, nábytkom s TV a jedálenským stolom s 5 stoličkami. V izbách sa nachádzajú 2 lôžkové postele a vstavané skrine. Byt disponuje káblovou televíziou a klimatizáciou. Výhodou rezidenčného komplexu je bazén, ktorú majú majitelia bytu plne k dispozícií.
Náklady spojené s užívaním bytu: 15 eur/ mesiac
POPIS BYTOVÉHO DOMU:
Výťah: áno
Bazén: áno
Parkovanie: bezproblémové
VYBAVENOSŤ/OKOLIE:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej turistickej oblasti, v bezprostrednej blízkosti mora 3-4 min. a s výhľadom na promenádu pri mori. Vzdialenosť od letiska je 15 autom. Pláž Abu Ashara je piesočnatá.
V blízkosti bytového domu sa nachádza hotel Steigenberger v komplexe Al Hambra, kde žijú prevažne cudzinci. V pešej vzdialenosti je kompletná občianska vybavenosť: obchody, kaviarne, reštaurácie, lekáreň.
CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Vzhľadom na celoročne slnečnú krajinu a veľmi dobrú lokalitu v ktorej sa byt nachádza, jeho vybavenosť a cenu, za ktorú sa byt predáva je kúpa veľmi sľubnou investíciou do budúcnosti. V súvislosti s investíciou je treba vyzdvihnúť aj veľmi nízke náklady spojené s užívaním bytu. Nový majiteľ vie nehnuteľnosť využívať nie len pre svoje rekreačné účely, ale je tu možnosť aj krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu.
CENA A PLATBA:
Cena bytu: 80 000,00 Eur (v cene sú zahrnuté všetky právne poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie