PREDANÉ - Luxusný rodinný dom v obci Trnava pri Laborci

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 1 m²

Reality Alpia ponúka na predaj luxusný rodinný dom v obci Trnava pri Laborci, ktorý disponuje 17 árovým pozemkom, na ktorom sa nachádza úžitková záhrada, anglický trávnik aj jazierko s malým potokom.

Rodinný dom pozostáva z 2. nadzemných podlaží a suterénu, podpivničeného po celej podlahovej ploche. Je postavený z kvalitnej tehly porotherm, zateplený polystyrénom. Strešná krytina je škridľa bobrovka zateplená minerálnou vatou, okná sú plastové 7 komorové dvojskla. Teplo domova zabezpečuje podlahové kúrenie napojené na plynový aj elektrický kotol, ohrev teplej vody je prostredníctvom bojlerov prepojených aj solárnym systémom.

V suteréne rodinného domu sa nachádzajú 2 garáže, prístrešok pre auto, kuchyňa, izba, šatník, kotolňa, hobby miestnosť aj sauna.
1. podliažie pozostáva zo vstupnej haly, obývačky s vnútorným krbom, kuchyňe s jedálňou, spálne, izby, kúpeľne, toalety, zimnej záhrady a veľkej terasy s vonkajším krbom.
2. podlažie pozostáva zo 4. obytných izieb, kúpelne a terasy.

Obec Trnava pri Laborci je koncovou tichou obcou nachádzajúcou sa len 7 km od mesta Michalovce, v tesnej blízkosti Vinianskeho hradu a Zemplínskej šíravy. Obec disponuje všetkými inžinierskymi sieťami vrátane kanalizácie, materskou školou aj potravinami.

Rodinný dom je vhodný aj na kúpu pomocou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie