PREDAJ: 4-izbový rodinný dom v Hubiciach

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
180 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Hubice
Plocha: 120 m²
Realitný maklér:
0910 939 138
Žofia Murgašová
zofika-ZVNC-zoznam.sk

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa rodinný dom v Hubiciach. Cena 180 000 €

Ak chcete bývať na dedine blízko Bratislavy a môcť bez problémov dochádzať do práce, pre Vás je určený tento dom v Hubiciach.
Dom sa nachádza v centre obce, je 4-izbový a podpivničený. Bol postavený z tehál v roku 1958 - 1960. Neskôr bola k nemu pristavená prístavba. Na pozemku je aj malý murovaný domček - letná kuchyňa, v ktorej majú domáci uložené náradie. Táto budova bola postavená v roku 1930.
Dispozícia domu: Dva vchody, dve chodby, technická miestnosť s plynovým kotlom, práčkou a sušičkou, 4 izby, kúpeľňa s masážnou vaňou a WC, pivnica, v ktorej sa nachádza kotol na tuhé palivo. Interiér domu je moderný, dom je ihneď obývateľný, vyžaduje len zateplenie fasády a po čase aj výmenu strechy.
Okolo domu je 6 árový pozemok. K dispozícii sú všetky siete, pred domom je prípojka vodovodu, ale majitelia používajú vodu zo studne. V dome je predpríprava na druhú kúpeľňu.

Lokalita:
Hubice sú pôvabná dedina blízko Bratislavy s počtom obyvateľov cca 600. Vzdialenosť od kraja Bratislavy je 16 km. V obci je materská škola, reštaurácia, dva kaštiele s parkom a románsky kostolík z konca 13. storočia, ktorý stále plní svoju funkciu. V neďalekom Štvrtku na Ostrove je maďarská ZŠ, v Lehniciach a Kvetoslavove je slovenská škola.

CENA: 180 000 € vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zahrnutý kompletný realitný a právny servis, ako aj notárske poplatky pri overovaní podpisov a katastrálny poplatok pri žiadosti o vklad na kataster.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk





Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie