PREDANÉ - Znížená cena!!! Priestranný pozemok blízko Dunaja v obci Kravany nad Dunajom

Typ: stavebný pozemok
Okres: Komárno
Obec: Kravany nad Dunajom
Plocha: 1022 m²

Popis
Tento rovinatý priestranný pozemok v tvare písmena L s celkovou rozlohou vyše 1000 m2 sa nachádza v kľudnej uličke len 400 metrov od Dunaja v malebnej dedinke Kravany nad Dunajom.

Je to pozemok pozostávajúci z jednej veľkej parcely, záhrady. Nachádza sa medzi domami, je preto vhodný na postavenie mobilného domčeka, maringotky alebo karavanu. Má poriadny asfaltový prístup. Všetky inžinierske siete sú v dosahu, pri ceste.

Pozemok hraničí mohutnými stromami orecha od suseda, s ktorým je aktuálne spoločný vstup. V zadnej časti pozemku sa nachádzajú ďalšie ovocné stromy a veľká čistá trávnatá plocha. Zo zadu pozemok hraničí so záhradami susedov a je v 2/3 časti oplotený.

Blízkosť Dunaja je veľkou výhodou pre milovníkov vody. Rozsiahle štrkovo piesočnaté pláže ponúkajú skvelé podmienky na rôzne vodné športy či oddych pri vode, ako aj blízkosť medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaji až po Čierne more.

Okolie je známa vinárska oblasť a množstvo termálnych prameňov ponúka široký výber na trávenie horúcich letných dní, napríklad vo wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku Slovenska, a to vo Vadaš Štúrovo, vzdialeného len 20 km. Neďaleký hraničný priechod Maďarska ponúka ďalšie možnosti na výlety, ako napr. historické mesto Ostrihom, pohorie Gerecse alebo neďaleké hlavné mesto Maďarska, Budapešť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie