BOSEN | Novostavba Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
Cena v RK
Realitný maklér:
+421 902 327 970
Mgr.art. Nora Žalúdeková
zaludekova@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt novostavby penziónu pri známom kúpalisku Vodný raj v okrese Žiar nad Hronom, obec Vyhne.

OBJEKT: Výmera objektu je 504 m2 s pozemkom o výmere 3008 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2015 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých ľahkou plechovou krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Zdrojom tepla je plynový kondenzačný kotol, samotné vykurovanie je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním (vodným). Prístup do reštaurácie penziónu je riešený bezbariérovo.

DISPOZÍCIA: Na 1NP sa nachádza reštaurácia s barom a zimnou záhradou s výstupom na terasu, plne vybavená kuchyňa so zázemím pre personál a toalety. Reštaurácia so zimnou záhradou a terasou má kapacitu 104 miest na stravovanie, je vhodná na oslavy svadby a akcie rôzneho zamerania. Ako atrakcia penziónu je pôvodná "Kolkáreň" situovaná v exteriéri penziónu, ktorá je obľúbenou atrakciou návštevníkov. Na 2NP sa nachádza 5 dvojlôžkových apartmánov s balkónom a kúpeľňou v každej z nich.

ZARIADENIE: Penzión je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné, dobre presvetlené a veľmi dobre dispozične riešené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné stoly a stoličky ako aj detský kútik či krb. Predáva sa kompletne zariadený vrátane kuchyne.

PARKOVANIE: Penzión disponuje dvomi odstavnými plochami a priamo susedí s parkoviskom susediaceho kúpaliska Vodný raj, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie.

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný len 15 minút od R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom. Nachádza sa v srdci krásnej prírody Štiavnických vrchov, oblasťou známou svojimi liečivými prameňmi. Známe kúpalisko Vodný raj Vyhne je vzdialené len dve minúty chôdze ktoré ponúka zákazníkom Penziónu Kolkáreň relaxačno-športové vyžitie.

3D Obhliadka Reštaurácie:
https://my.matterport.com/show/?m=kTwusWbuqMR

3D Obhliadka Apartmánov:
https://my.matterport.com/show/?m=4UqQ3Nz4ho9

CENA: 800.000 EUR

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie