PREDANÉ - NA PREDAJ dvojgeneračný rodinný dom – so širokou možnosťou využitia, na bývanie aj podnikanie

Typ: rodinný dom
Okres: Galanta
Obec: Čierny Brod

Krásny deň Vám prajem. Na predaj ponúkame zaujímavo koncepčne riešený rodinný dom v obci Čierny Brod. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch domov, každý má vlastný vstup. Dom má celkom zastavanú plochu 434 m² a pozemok 517 m2.

Prečo môže byť tento RD správnou voľbou práve pre vás?
Táto nehnuteľnosť má veľký potenciál so širokou možnosťou využitia, dvojgeneračné bývanie, bývanie a odpredaj druhého domu alebo na podnikateľské účely, prípadne po úprave aj ako ubytovacie zariadenie.

Prvý dom je postavený z pálenej tehly a dispozíciu tvorí vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba a na poschodí umiestnene 3 izby. Z jednej izby je výstup na balkón. RD je napojený na všetky inžinierske siete (mestská voda + elektrina, plyn, kanalizácia). Kúrenie v priestoroch bolo zabezpečené plynom (v súčasnosti sú v izbách odmontovane radiátory) a tiež je tu možné využívať kachle na pevné palivo. Okná sú pôvodné drevené a v prízemí v obývacej izbe sú plastové. Druhý dom bol dostavený (hrubá stavbu so strechou), je celý podpivničený a prepojený s prvým domom. Nehnuteľnosti sú oplotené, pred vstupom do dvora je priestor na parkovanie. Dom je v pôvodnom stave, nie je obývateľný, je potrebná kompletná rekonštrukcia!

Cena na vyžiadanie v RK.
Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. 0911 133 357 alebo prostredníctvom emailu jurkemikova-ZVNC-dobrereality.sk

S pozdravom
Katarína Jurkemíková

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie