PREDANÉ - IBA U NÁS! Prenájom 3 izbový byt v Bratislave pri lese

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

RADO Reality ponúka na prenájom priestranný byt v Bratislave na Dlhých dieloch. Byt s výmerou 76 m2 je zariadený. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 10-tom poschodí z 12-tich. Ponúka nádherný výhľad na okolité členité prostredie plné zelene. Byt je svetlý a priestranný.
Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, WC. V byte sú plávajúce podlahy, plastové okná a žalúzie. Z obývačky je vstup na loggiu, odkiaľ je krásny výhľad na okolité lesy. V obývačke je pohodlná sedacia súprava, stolík, nábytok a televízor. V spálni je veľká manželská posteľ, nočné stolíky a priestranná skriňa. Ďalšia izba je využiteľná ako detská izba resp. pracovňa. Súčasťou chodby je vstavaná skriňa. Zariadenie kuchyne tvoria aj chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, sporák či digestor. V kúpeľni nechýba práčka.
Byt sa nachádza v mimoriadne čistom a upravovanom bytovom dome. Spoločné priestory pokrýva precízny kamerový systém. Ten je inštalovaný aj vo výťahu. Dezinfekcia je rovnako súčasťou spoločných priestorov.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V absolútnej blízkosti nechýba škôlka, základná škola, detské ihriská, potraviny, Tesco, Billa, reštaurácie, pohostinstvá, zastávky MHD, banky, pošta, servis a mnoho iného.
Mnohí ocenia aj bezprostrednú blízkosť vrchu Devínska Kobyla, ktorý je súčasťou Malých Karpát. Nezanedbateľné sú aj ďalšie turistami vyhľadávané miesta ako Devín, lodenice na brehu Dunaja či cyklotrasy.
Bytový dom je vzdialený cca 5 km od absolútneho centra Bratislavy.
Marek Svátek
RADO Reality Group
Tel.:+421911233328
e-mail: svatek@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. K cene nájmu a depozitu sa pripočítava odmena pre sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie