PREDANÉ - IBA U NÁS! Slnečný 3 izbový byt 67m2 ul. Soblahovská

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality ponúka na predaj slnečný 3 izbový priestranný byt vo vyhľadávanej lokalite v Trenčíne na Soblahovskej ulici. Byt o výmere 67m2 na 7/7 poschodí zatepleného bytového domu s novým výťahom sa nachádza vo veľmi peknej, stromami obklopenej časti sídliska.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, murované jadro, nová elektrika v jadre a kuchyni, znížené stropy v detskej izbe a spálni.
Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, troch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a toalety. K bytu prislúcha balkón a pivnica.
V okolí bytovky je dostatok zelene, detské ihrisko, škola, škôlka, potraviny, zastávky MHD a vďaka blízkej vzdialenosti do centra predstavuje dokonalú kombináciu pokojného bývania a maximálneho komfortu.
Parkovanie je aj priamo pred bytovkou.
Odkaz na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/MQEUk95tSRf?section=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie