PREDANÉ - REZERVOVANÝ! 3 izbový byt v top lokalite, Kpt. Nálepku v Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný 3 izbový byt vo vynikajúcej lokalite na ulici Kpt. Nálepku v Trenčíne. Byt o rozlohe 77 m2 sa nachádza na 1. poschodí dvojposchodového, zatepleného bytového domu. Pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby, samostatného WC a kúpeľne. K bytu patrí priestranná pivnica. V bytovom dome je nová kotolňa a rozvody, pivnice sú zateplené, strecha má nové podbitie a v najbližšom možnom termíne budú zrekonštruované spoločné priestory. Okolo domu sa budú robiť nové chodníky (jar 2023).
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, detské ihriská, 2 zimné štadióny, reštaurácie, zastávky MHD a taktiež prístup na cyklotrasu na hrádzi.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie