PREDANÉ - Na prenájom luxusná novostavba v Bojniciach

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 102 m²

Ponúkame Vám na prenájom dva luxusné, nadštandardné, veľkometrážne 3-izbové byty v Bojniciach. Stavba, v ktorej sa byty nachádzajú je čerstvo dokončená, nádherná novostavba rodinného domu. Byty majú samostatný vchod, ku každému prislúchajú 2-3 parkovacie miesta a cca 300 m2 zatrávneného pozemku, na ktorom je samostatne stojaca náraďovňa, ktorá sa dá využiť na uskladnenie bicyklov, športových potrieb alebo iných vecí. Byt je určený náročnému klientovi, ktorý hľadá bývanie v krásnom prostredí Bojníc a zároveň si chce užiť súkromie, komfort a atmosféru rodinného domu. Byty sú kompletne a vkusne zariadené moderným nábytkom, vrátane úplne nových spotrebičov. V bytoch dominuje priestranná obývacia miestnosť spolu s kuchynskou linkou. Byt má dve samostatné WC. Samozrejmosťou je podlahové kúrenie a klimatizačná jednotka. V bytoch, ako aj v celej stavbe domu sú použité kvalitné a moderné materiály. Cena nájmu pre dve osoby je 900 €/mesiac, plus energie 120 €/mesiac.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie