PREDANÉ - Exkluzívne na predaj moderný 3-izbový podkrovný, klimatizovaný byt s balkónom!

Typ: trojizbový byt
Okres: Šaľa
Obec: Šaľa
Plocha: 60 m²

Moderné bývanie bez ďalších investícií, byt sa predáva s novým zariadením!
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj príjemný 3-izbový, podkrovný slnečný byt s klimatizáciou a balkónom. Je skvele dispozične riešený, s celkovou výmerou 60,6m2, nachádza sa na 2.poschodí z 2, v tehlovej bytovke na ul.Fraňa Kráľa v Šali-Veči. Byt sa predáva so zariadením: nová kuchynská linka s elektr.rúrou a varnou doskou, umývačkou riadov, kuchynským stolom so stoličkami, veľkou rozkladacou sedačkou a konfer.stolíkom, komodou v obývačke a knižnicou, na chodbe botník a predsieňový set: vešiak so zrkadlom, taktiež nový kúpeľňový nábytok.

Neštandardný, moderný byt s vyvýšenými stropmi prešiel čerstvo rekonštrukciou 06/2022, ktorá zahŕňa:
- Výmenu rozvodov, nové poistky
- Výmenu podláh, nové parkety a dlažba
-Nová sanita, kúpeľňa aj WC
- Nové stierky
- Výmenu dverí
- Nová, vybavená kuchyňa s linkou na mieru (el. rúra, elektrická varná doska, digestor, umývačka riadu)
-Nové vstavané skrine
-Nová klimatizácia a ventilátory v kúpeľni a na WC
- Bezpečnostné vchodové dvere
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kúpeľne s klasickou vaňou, samostatného WC, detskej izby, kuchyne vybavenou elektrickou rúrou a varnou doskou, digestorom, umývačkou riadov. Kuchyňa je spojená s obývačkou, ktorú oddeľujú od spálne posuvné dvere.

Výhody bytu sú: upratovacia služba, bezproblémové parkovanie pred domom, miestnosť na odkladanie bicyklov, príjemní susedia, v bezprostrednej blízkosti je škola, škôlka, Tesco, pošta, obchodné centrum S1. Veľkou výhodou bývania v tejto lokalite je krásne zelené prostredie, pár metrov od hrádze a vedľa bytovky sa nachádza fitness centrum.


V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č.:0944 044 055.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie