Predaj domu 30 m2, Senec

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
119 599 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Senec
Realitný maklér:
Evelina Halačová
+421 915 455 955

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ jedinečný projekt samostatne stojacich domov s nadčasovým minimalistickým dizajnom a možnosťou trvalého bývania.

Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 30.28 m2, ponúka úžitkovú plochu o veľkosti 30.37 m2, k čomu prislúcha krytá terasa (2.55 m2). Nehnuteľnosť je osadená na pozemku o veľkosti 156 m2.

Interiér nehnuteľnosti sa skladá zo vzdušnej dennej časti (22.11 m2) a otvoreného loftu (8.26 m2), ktorý dokonale poslúži pre chvíle oddychu a odlíši vašu nehnuteľnosť od bežných priestorov.
Denná časť spája kuchyňu s jedálenským posedením a obývacou izbou. Kuchynská linka svojou šikovnou dispozíciou útulne dotvára priestor a ponúka dostatok miesta pre každodenné varenie.
Kúpeľňa spojená s toaletou a technickým kútom sú umiestnené za kuchyňou a tvoria šikovné zázemie domu.

Moderne ladené záhradné domy sú zasadené do okolitej prírody s množstvom zelene a okrem interiérového vybavenia ponúkajú príjemný oddych aj v exteriéri, vo vlastnej záhradke. Ku každému záhradnému domu prislúcha parkovacie státie pre 1 vozidlo.

V rámci vybavenia nehnuteľnosti nájdete: pripojenie na všetky IS (vrátane optického internetu), plastové okná a veľké presklené vstupné dvere, predprípravu na kúrenie a klimatizáciu. Nehnuteľnosť sa predáva v stave holodomu s kompletným oplotením a vstupnou bránkou.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie