PREDANÉ - Predaj domu 39 m2, Senec

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Senec

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ jedinečný projekt záhradných domov s nadčasovým minimalistickým dizajnom.

Nehnuteľnosť so zastavanou plochu 39.39 m2, je osadená na pozemku o veľkosti 191 m2 a ponúka úžitkovú plochu o celkovej veľkosti 39.03 m2, k čomu prislúcha krytá terasa o veľkosti 2.55 m2.

Interiér nehnuteľnosti tvorí vzdušná denná časť (29.28 m2), otvorený loft (9.75 m2) a samostatná spálňa (7.4 m2) s technickým zázemím zapracovaným do kúpeľne.
Denná časť spája kuchyňu s jedálenským posedením a obývacou izbou. Kuchynská linka svojou šikovnou dispozíciou útulne dotvára priestor a ponúka dostatok miesta pre každodenné varenie. Dispozíciu záhradného domu dotvára chodba, spájajúca dennú časť so samostatnou spálňou a kúpeľňou, ktorá je spojená s toaletou a technickým kútom.

Moderne ladené domy škandinávského typu sú zasadené do okolitej prírody s množstvom zelene a okrem interiérového vybavenia ponúkajú príjemný oddych aj v exteriéri, vo vlastnej záhradke, ktorá prislúcha ku každej nehnuteľnosti. Samozrejmosťou sú parkovacie státia pre 2 vozidlá.

V rámci vybavenia nehnuteľnosti nájdete: pripojenie na všetky IS (vrátane optického internetu), plastové okná a veľké presklené vstupné dvere, predprípravu na klimatizáciu v dennej aj nočnej časti domu. Nehnuteľnosť sa predáva v stave holodomu s kompletným oplotením a vstupnou bránkou.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie