PREDANÉ - IBA U NÁS! Slnečný 3i byt Dubnica nad Váhom - Pod Hájom

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj slnečný 3i priestranný byt vo vyhľadávanej lokalite Pod hájom v Dubnici nad Váhom. Byt o výmere 69m2 je na 6/7 poschodí panelového bytového domu s výťahom. Byt prešiel rekonštrukciou v r. 2015, kedy bolo zrealizované veľmi vkusné a príjemné prepojenie kuchyne s obývacou časťou, má murované jadro, plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kúpeľni a toalete je dlažba.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dostanete do všetkých miestností. Po ľavej strane je útulná detská izba a spálňa. Obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou ponúka veľkorysý priestor pre príjemné posedenie, či stolovanie. Z kuchyne je výstup na balkón s úžasným výhľadom na okolité prostredie.
Kúpeľňa disponuje vaňou a nachádza sa tu samostatná toaleta.
Mesačné náklady pre cca 4 - člennú rodinu sú cca 180,-Eur ( 130,- Eur byt. spoloč. + 33,- Eur elektrina + 18,- Eur plyn štvrťročne).
Poloha domu je výhodná - v blízkosti nájdete školu, škôlku, polikliniku, obchody a na námestie sa pešo dostanete do 10 minút.
V byte ostáva kuchynská linka a vstavané skrine. Interérové dvere sú na mieru z masívu.
Je možná dohoda.
Odkaz na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/WkkTGQwZf4a?section=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie