PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 69 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 69 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj charizmatický, kompletne zrekonštruovaný, funkčný byt, pripravený na bývanie v najlepšej časti Petržalky na Haanovej ulici.
Prečo najlepšej? Pretože všetko potrebné máte doslova pod domom.

Ale poďme pekne postupne.. :)

Bytový dom na Haanovej ulici je 5 podlažný, takže žiadny mrakodrap, v ktorom na výťah čakáte 15 minút.
Je zateplený, rekonštruovaný, s vymenenými stupačkami, vymaľovanými spoločnými priestormi, schránkami, vstup do vchodu je z jednej strany na čip, z druhej na kľúč. Bonusom sú skutočne príjemní susedia (jediní) priamo na poschodí.
V celom vchode máte len 20 susedov, takže nestretnete v spoločných priestoroch osobu, ktorú by ste aspoň z videnia nepoznali. :)

Strecha je menená, nová, a kedže je priamo nad bytom, horný sused Vám dupať nad hlavou nikdy nebude...

Dispozícia bytu je veľmi prakticky riešená. Celková výmera je 69 m2, loggia má ďaľšie takmer 4m2 a pivnica, ktorá tiež isto poteší má takmer 1,5 m2 na čokolvek.
Izby sú nepriechodné, tak isto kúpeľňa a WC sú oddelené.
Pôdorys bytu nájdete medzi fotografiami.

Byt je kompletne rekonštruovaný v r. 2016, bola menená elektroinštalácia,
i vodovodné rozvody, nainštalovaná klimatizácia (v r.2020), loggia bola zasklená. V byte sú spravené sadrokartónové podhlady, s praktickým bodovým osvetlením.
Výmena kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi, či vymurované WC a prerobená kúpeľňa sú samozrejmosťou.
Na byte boli menené taktiež plastové okná s novými funkčnými žaluziami, a tiež kvalitné interiérové dvere.
V bytovom dome je optický internet, takže vysokorýchlostné pripojenie pre náročnejších nových majiteľov je taktiež zabezpečené.
Táto nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená.

Bonusom, ktorý ponúkame novým majiteľom je napr. spoločný priestor bytového domu na uskladnenie bicyklov zdieľaný s dvomi susedmi.

LOKALITA
No a ako sme už načrtli, bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej zóne na začiatku Petržalky, so skvelou dostupnosťou do centra mesta a s perfektnou dopravnou infraštruktúrou v okolí. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a rôznorodé športové vyžitie s množstvom zelených plôch.
V pešej dostupnosti sú škôlky, základné, stredné a vysoké školy, v okolí je veľa ihrísk, priestranné plochy plné zelene a chodníkov na bezpečné bicyklovanie, venčenie psov, kočíkovanie mimo ciest. Pár minút bicyklom, alebo korčuľami na hrádzu a tiež na Draždiak, aj na prechádzky do lesíka.
Pri dome sa nachádza Lidl, pošta, trhovisko.
Ekonomická univerzita 10-15min peši, VŠ ekonómie a manažmentu verejnej správy cca 5min peši.
Pre milovníkov nákupných centier, obchodné centrum Aupark je napr. vo vzdialenosti 5min. autom ( v dĺžke cesty sú započítané aj všetky semafóry v červenej vlne:).

Byt odporúčam vidieť, naživo, ticho, príjemný susedia, či všetko podstatné na dosah Vám pri rozhodovaní v tejto nehnuteľnosti zaručene učaruje.
Ak teda hľadáte niečo výnimočné medzi štandardom, ozvite sa mi, budem sa tešiť na spoločnú obhliadku. :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie