PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 75 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 75 m²

Tento byt si môžete najskôr prenajať a neskôr kúpiť - nech už je to z akéhokoľvek dôvodu...

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 3izbový zariadený byt v novostavbe, s vonkajším parkovacím státím, garážovým parkovacím státím /s možnosťou dokúpenia/ a krásnou uzatvorenou záhradou v Bratislave Ružinov, Trnávka na Galvaniho ulici v novovybudovanej štvrti projekt Galvanihome. Lokalita Trnávka ponúka bohaté možnosti voľnočasového vyžitia, taktiež obchodné centrá Ikea, Avion a XXXLutz, v pešej dostupnosti Lidl, reštauračné zariadenia, školy, škôlky, banky a podobné...

Tiež sa Vám už stalo, že listujete časopisom a vidíte krásny byt o ktorom si poviete – ten by sa mi páčil... škoda, že si ho neviem takto zariadiť, koľko by ma to stálo času a peňazí..... a mnoho ďalších otázok. Riešenie je.... kúpiť si rovno takýto katalógový byt. 3 izbový byt ktorý Vám ponúkame je kombináciou vkusu, luxusu a domova.

Čerstvo skolaudovaný polyfunkčný bytový dom ponúka okrem bývania aj relaxačnú časť v uzatvorenom dvore v podobe krásnej záhrady s detským ihriskom a príjemným posedením v súkromí a bezpečí. Celý objekt vrátane záhrady je prístupný s kódom, alebo čipom.

Samotný byt sa nachádza na 5 poschodí so samostatnou priestrannou chodbou pre dva byty s prístupom na čip.
Jeho interiér bol navrhnutý Architektonickým ateliérom ATELIER KOSI a nábytok podľa tohto návrhu vyrobený stolárom na mieru. Na skrinkách je bezúchytkový Push systém, rozumne využitý priestor, ladenie materiálov a to je len zlomok. Kvalitné spotrebiče a doplnky sú neoddeliteľnou súčasťou tohto návrhu. Luxusné osvetlenie, sedačky Nessi, vinotéka Guzzanti, skrinkový Humidor na cigary, televízor Samsung, elektrický ohrievač vody na Wifi- Ariston, práčka so sušičkou najvyššej triedy LG, komplet kuchynské spotrebiče Elektrolux.

Dispozícia: samotný byt 74,9 m² + balkón 9,17 m²
-chodba 15,17 m², spálňa 15,73 m², kuchyňa 9,02 m², obývačka 13,56 m², hosťovská/pracovňa 14,95 m², kúpeľňa 6,47 m²

Náklady: správca 95€, elektrina 50€

V cene bytu je aj komplet zariadenie nehnuteľnosti, tak ako ho vidíte na fotografiách a pri osobnej obhliadke, vonkajšie parkovacie státie.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie.


Túto ponuku si môžete prejsť aj v našej 3D obhliadke.
https://my.matterport.com/show/?m=6SyTFRBWzue




V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra ponuky.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie