PREDANÉ - BOSEN | 2 - izbový byt, na predaj, Karadžičova, Bratislava

Bosen Group Vám ponúka na predaj príjemne zariadený 2 izbový byt v mestskej časti Bratislava-Ružinov, na ulici Karadžičova.

BYT: Byt má výmeru 66,5 m2 z čoho je 14 m2 loggia a 2,5 m2 pivnica. Nachádza sa na vyvýšenom 1 nadzemnom podlaží v zateplenom bytovom dome.

DISPOZÍCIA: Po ľavej strane sa nachádza nepriechodná izba. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a toaleta. Obývačka je spojená s kuchyňou. Z obývačky aj z izby je východ na loggiu, ktorá je kompletne zasklená.

ZARIADENIE: V izbe je posteľ, stôl so stoličkou, vstavaná skriňa s práčkou a sušičkou. Kuchyňa je plne vybavená: vstavané spotrebiče, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V obývacej časti sa nachádza stôl, kožená sedačka, kreslo, poličky, televízor.

LOKALITA: Výborná lokalita v centre mesta. Autobus a trolejbus pri bytovom dome, OC Centrál, reštaurácie, kaviarne všetko v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE: Je možné v okolí bytového domu.

CENA: 254.900 Eur

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie