PREDANÉ - UNIKÁTNY MEŠTIANSKY BYT v Starom Meste s veľkorysou rozlohou 134,5m2! MEZONET!

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 135 m²

Chceli by ste bývať v nitrianskom Starom Meste, iba na skok do centra? 134,5m2!
Ak áno, RK Dobré Reality má práve pre vás UNIKÁTNU PONUKU!
Krásny a priestranný staromestský 4-izbový mezonet na Štúrovej (Bernolákovej) ulici so štedrou rozlohou 134,52 m2.
Výhodou tohto bytu je jeho atraktívna lokalita. Do centra historického mesta to budete mať len 5 minút pešo, pričom zastávka autobusu sa nachádza priamo pred bytovým domom. Na skok to budete mať aj na železničnú stanicu, takže ekologické cestovanie k vám bude ešte bližšie.
Aj napriek frekventovanej ulici je v byte ticho a aj v čase dopravnej špičky si budete môcť užiť nerušený pokoj a pohodu.

Tento exkluzívny tehlový byt sa nachádza na prízemí meštianskeho domu Byt je zvlášť vhodný pre tých, ktorí ocenia blízkosť centra Nitry, ocenia veľkorysý priestor, majú radi svoj komfort a túžia po nerušenom bývaní v staromestskom prostredí.

Už na prvý pohľad atraktívny a historický bytový dom je svojou architektúrou veľmi pôsobivý! Parkovanie je možné vo dvore pred bytovým domom.

Byt bol doteraz využitý na nájomné bývanie. Každá izba bola prenajímaná samostatne, takže ak sa rozhodnete pre investíciu, môžete ho efektívne využiť a vďaka jeho potenciálu pasívne a štedro zarábať.

Dispozícia bytu pozostáva z prízemia a suterénu, keďže ide o mezonet. Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa+špajza(technická miestnosť, kde je osadený kotol), 2x veľkorysá izba, veľkorysá kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatná toaleta, výstup na loggiu. V suterénnej časti je veľká priestranná obývacia izba, spálňa, samostatný vstup do šatníka a taktiež tu nechýba toaleta! Výhodou bytu je samostatné kúrenie prostredníctvom plynového kotla. Celkový dojem elegancie a grácie podčiarkujú vysoké stropy, ktoré opticky zväčšujú miestnosti a dodávajú pocit veľkorysosti bytového priestoru!

Cena nehnuteľnosti v RK!
Tel.kontakt: 0915 959 592

V cene je zahrnutá provízia, zmluvná dokumentácia, správne poplatky a ďalšie náležitosti, ktoré sú uvedené v tejto ponuke. Okrem toho je v cene aj sprostredkovanie hypotekárneho úveru, ktorý vám v spolupráci s hypotekárnou špecialistkou s radosťou zabezpečíme.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie